Seier i Trollfjordsaken

Den mye diskuterte saken om forsvarets griseri på fjellveggen i Trollfjorden (http://www.lofotposten.no/lokale_nyheter/article6441829.ece) har fått en foreløpig lykkelig avslutning. Vi har mottat et brev fra marinen der de beklager hendelsen og lover å rydde opp etter seg. «Mange fartøyer, både sivile og militære, har i flere år skrevet sitt «bumerke» på fjellveggen i Trollfjorden. Imidlertid er dette noe Sjøforsvaret har sluttet med for mange år siden og KNM Skudd skulle selvfølgelig ikke ha gjort dette. Samtlige fartøy i MTB-våpenet har fått klare pålegg om at slik «bumerking» ikke skal forekomme», skriver løytnant Thomas Gjesdal. «MTB-våpenet er gitt i oppdrag å fjerne malingen så snart det lar seg gjøre, innen i løpet av første halvår 2013.» Hurra!

DSC_8465

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s