Inge Wegge inspirerte

Miljøaktivist Inge Wegge på besøk på tirsdag! De siste årene har han aksjonert mot oljeboring ved å gå slakkline på toppen av Vågakallen, skate Lofoten på langs og henge opp banner på Svolværgeita. I «Nordfor Sola»-prosjektet bodde han og en venn et år i ei hytte av drivved på stranda Kvalvika. Til sommeren begynner Inge byggingen av et jordskip, et hus helt uten utslipp som produserer egen varme og samler eget vann. Økohuset skal ligge på Eide her i Vågan, og bygges av jord, bildekk og annet forkastet materiale. Inge skraller all maten han spiser og bilen hans går på brukt frityrolje fra Mix i Kabelvåg.

Bilde

Inge viste at det er mulig å leve godt og samtidig i balanse med naturen. Han surfer, står på snøbrett, skater og klatrer, jobber som TV-fotograf og lever miljøvennlig.

Mer kommer seinere!

– Anna

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s