NASJONALSKATT TILGRISET AV DEN KONGELIGE NORSKE MARINE

Lofoten Watch her vært på seiltur rundt Austvågøya. Den sagnomsuste og majestetiske Trollfjorden måtte selvfølgelig besøkes. Det var en helt spesiell opplevelse å ro nordlandsfembøring inn denne fjorden som regnes som en av de største attraksjonene langs norskekysten. Nordveggen består av noen av verdens eldste bergarter og man får selvfølgelig lyst til å komme så nær som mulig og til og med ta på fjellet.

Men her var det et stort skår i gleden. Hvorfor må så mange grise til Trollfjorden med maling? Det virker helt meningsløst for oss. De ferskeste skribleriene er fra 2012, og båtnavnene lyser mot oss i alle farger. Mange navn er flere tiår gamle, moderne maling er sterk og holder lenge. En av de ferskeste signaturene i år er fra KNM SKUDD. Der er altså den Kongelige norske marine som har griset til med noen av de største bokstavene. Hvordan er det mulig? Her må det ryddes opp i holdninger og noen må stilles til ansvar. Etter vår mening bør marinen straks ta turen tilbake til Trollfjorden for å rydde opp etter seg.  Og når man er i gang kan man kanskje ta jobben med å fjerne all skjemmende maling . Vi tror at å fjerne alt er eneste muligheten til å få slutt på griseriet. Dette er miljøkriminalitet og kan ikke tolereres i 2012.

– Odd Arne

Trollfjorden i høst

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s