Ukas hverdagstips: lån bøker

Denne uka blir det en kort liten oppfordring til de mange bokormene der ute. Tipset denne uka er: LÅN BØKER istedenfor å kjøpe! På den måten støtter du gjenbruk av bøker, bruker kroner null og får en litt grønnere leseopplevelse. Dessuten er det utrolig koselig å traske rundt i et bibliotek og lete etter spennende lesestoff. De fleste biblioteker tar inn mange interessante nyheter. I tillegg er det mulig å spørre venner og kjente om de har noe å anbefale fra sin egen bokhylle.

– Birgitte

Bilde

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s