Ukas hverdagstips: kjøp brukt!

Fra bruktbutikken Min Sirkel i Svolvær

Ja, da starter vi opp med en ny spalte her på bloggen, nemlig «Hverdagstips». Baktanken med spalten er å oppfordre til mindre og kanskje litt større ting en kan gjøre i hverdagen, som et felles bidrag til å ta vare på den ene fine kloden vi har. Det er mye en kan gjøre, men det viktigste er at vi gjør det sammen. Det er litt kjipt å være for et bedre miljø, forvaltning av natur eller lavere CO2-utslipp hvis en ikke orker å gjøre noe med det på hjemmebane. Eller den stadig tilbakevendende tanken; «mitt bidrag har ikke noe å si». JO, det har det. Hvert eneste bidrag gjør en forskjell.

Ukas oppfordring er nemlig: KJØP BRUKT!

Selv har jeg kjøpt brukt i mange år. Det kan være alt fra kopper til sko, fra bøker til vifte, eller møbler som jeg selv pusser opp om det trengs. Nettsiden Finn.no er det mange som kjenner til, og kanskje har du allerede kjøpt noe derfra? Eller har du kanskje vært innom Fretex? Loppemarked blir stadig mer populært, og der er det mange skatter å finne. Fordelen med å kjøpe brukt er at du sparer penger, hindrer at noe fullt brukbart havner på søppeldynga og ikke minst, god samvittighet! Så, fokus denne uka er: KJØP BRUKT!

– Birgitte

Anna på bruktshopping i Svolvær

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s