WATCH OUT

Nyskapning i folkehøgskolelandskapet

Lofoten Watch er navnet på den nye linja som er startet opp på Lofoten folkehøgskole denne høsten. Linja har som målsetting å bidra aktivt i aktuelle miljøspørsmål som berører nordområdene generelt og Lofoten spesielt. I disse dager reiser linja på tur til Svalbard for å lære om utfordringene i Arktis, komme nærmere konsekvensene av global oppvarming og hente inspirasjon til miljøarbeid
Gjennom kunnskap om naturen og sterke naturopplevelser skal elevene få et godt grunnlag for å ta dagens miljøutfordringer på alvor. Linja skal overvåke vår sårbare natur og skal bidra med praktiske løsninger som skal gi gode og bærekraftige alternativer i energispørsmål, avfallshandtering og matvareproduksjon.
Lofoten er en høyaktuell region i dagens miljødebatt. Ni motiverte elever er klare for et spennende og utfordrende år i nord.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s